Fotograferen tijdens wedstrijddansen | NADB

By 18 september 2017 april 2nd, 2018 Wedstrijddansen
Ballroom en Latin

Fotograferen tijdens wedstrijddansen | NADB

In mei 2017 ging ik voor het eerst met een collega-fotograaf mee naar de danskampioenschappen ballroom en latin dansen in Almere.

Dat was een bijzondere dag voor mij. Op mijn 13e ontdekte ik mijn liefde voor dans. En vanaf dat moment loopt dans als een rode draad door mijn leven. Van mijn 14e tot mijn 17e danste ik heel fanatiek ballroom en latin en was ik elk weekend te vinden in de lokale dansschool. Van wedstrijddansen is het destijds helaas nooit gekomen. Een studie en een verhuizing naar een andere stad zorgde voor een kink in mijn danskabel. Wel ben ik altijd blijven dansen, van jazz tot Afrikaanse dans en van salsa tot semba.

En nu sta ik zoveel jaar later toch op een NK. Niet om zelf te dansen, maar om de dansers en hun dansen zo mooi mogelijk vast te leggen op beeld. Fotografie is namelijk een andere grote liefde geworden. Geweldig om die energie weer te voelen, de sfeer, de muziek, de vibe. Love it!

Het komende dansjaar zal ik bij verschillende danswedstrijden aanwezig zijn als fotografe. Hieronder zie je een aantal foto’s die ik gemaakt heb tijdens de kampioenschappen.

Latin | Dansfotografie
Latin | Dansfotografie
Ballroom en Latin

Leave a Reply

error: Content is protected !!