Fotoshoot Dansvoorstelling

Werkwijze

Als voorbereiding op het fotograferen van een dansvoorstelling kom ik graag vooraf live kennismaken, de locatie bekijken (en eventueel een les bijwonen). Graag ben ik ook aanwezig bij de generale repetitie om te zien wat ik kan verwachten tijdens de voorstelling. Dan kan ik daar op inspelen tijdens het fotograferen. Het is ook fijn om te weten of ik een vaste plaats achterin de zaal heb bijvoorbeeld of juist vooraan bij het podium kan staan.

Ook bespreek ik graag vooraf wat het thema van de dansvoorstelling is, uit hoeveel ‘acts’ de dansvoorstelling bestaat, hoe de voorstelling is opgebouwd, uit hoeveel dansers het dansgezelschap bestaat, op welke locatie de dansvoorstelling plaatsvindt en hoe lang de dansvoorstelling duurt.

Na de voorstelling ga ik aan de slag met het bewerken van de foto’s. Alle foto’s worden binnen ca. 2 weken na de voorstelling in een online galerij (met inlogcode) geplaatst, waar de foto’s bekeken en geselecteerd kunnen worden.

Dansfotografie

Hieronder vind je een aantal foto’s uit dansvoorstelling #18 van balletschool Inge van den Broek. Deze voorstelling heb ik vorig jaar in het Theater van Leiden gefotografeerd. Hierbij had ik een plaatsje op de eerste rij voor het podium. Wil je een volledige fotogalerie zien om een beter beeld te krijgen van de foto’s die ik maak, neem dan contact met me op. Dan zorg ik dat je een gast-inlog krijgt om alle foto’s te bekijken :-).

Jouw investering

De kosten van het vastleggen van een dansvoorstelling zijn gebaseerd op een vast bedrag van € 300,- (dansschool) plus een variabel deel voor de nabestellingen door de dansers (vanaf € 1,- per nabestelling).

Dit kosten zijn inclusief:

  • Kennismaking en eventueel bijwonen van een dansles
  • Aanwezigheid bij generale repetitie
  • Fotografie dansvoorstelling
  • Professionele nabewerking
  • Online fotogalerij (afgeschermd met wachtwoord)
  • Zowel digitale downloads als afgedrukte nabestellingen mogelijk
  • Reiskosten binnen een straal van 50 km van Nijmegen